top of page

EKANA KERAVA

Valitse keravalainen vaihtoehto

Korona saapui yllättäen ja pyytämättä niin Keravalle kuin koko maailmaan ja vei monilta pieniltä paikallisilta yrityksiltä asiakkaat ja toimeentulon. Suuret ja globaalit yritykset kyllä pärjäävät, mutta miten käy keravalaisten yritysten? Ravintolat, kahvilat, palvelevat pienet putiikit, juuri ne, joista elävä ja vilkas kaupunki rakentuu, ovat vaikeuksissa.

Epävarmuudessakin on kuitenkin katsottava eteenpäin, kohti parempaa tulevaisuutta. Se rakennetaan yhdessä.

Kerava design on viiden yrittäjän muodostama yhteisö, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja kannustaa keravalaisia löytämään paikalliset yritykset.  Nyt Kerava design on pistänyt tuulemaan ja haastaa yhdessä Keravan kaupungin kanssa kaikki keravalaiset, niin yksityishenkilöt kuin yritykset, mukaan tekemään käytännön tekoja keravalaisten yritysten puolesta.

EKANA KERAVA 22.5.-31.12.2020

Onko Kerava jatkossakin pieni suuri kaupunki? Sinä ja minä päätämme sen. Meidän valintamme ratkaisee, miten Kerava kehittyy ja miten elävä kaupunki meillä on.

Koska Kerava design syntyi halusta tehdä yhteistyötä yli toimialojen, haluamme haastaa kaikki keravalaiset, niin yritykset kuin asukkaatkin koronakamppikseen ja yhteistyöhön, jonka sisältö ja kesto ovat täysin vapaita.

Anna ideoiden lentää ja rahan kiertää Keravalla! Jos yksikin yritys pelastuu, tavoite on saavutettu. Selviämme koronasta vain yhdessä.

Lopulta pienet asiat voivat nousta suuriksi ja tuottaa paljon hyvää.

Keravalaiset yritykset ovat meille tärkeitä ja nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia yrittäjiä. Käyttämällä keravalaisten yritysten palveluita varmistamme, että palvelut pysyvät täällä jatkossakin,” toteaa Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Meitä keravalaisia on 37 000 ja yrityksiä Keravalla on noin 2700. Jos jokainen keravalainen ostaa 25 eurolla keravalaisilta yrityksiltä, kaupunkiin jäävä summa on lähes miljoona euroa.

Paljonko voisit itse sijoittaa oman kotikaupunkisi hyvinvointiin?

NYT ON AIKA TOIMIA

Tässä ohjeet:

Keravalainen asukas

  • - Etsi keravalainen vaihtoehto ostoksillesi, esimerkiksi täältä:  ttps://kerava.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=7aabcb7f995b4bd0b9ee6a764957e691

  • Hanki #ekanakerava tuotteita ja palveluita kampanjaan osallistuvista yrityksistä, kutsu muitakin mukaan kampanjaan, suosittele yrityksiä ja jaa niiden julkaisuja

  • Lataa #ekanakerava Facebook-kansikuva ja vaihda se Facebook-profiilisi kansikuvaksi. Näin tuet kampanjaa!

  • Jaa #ekanakerava haastetta somessa. Jaa valmis Facebook-julkaisu, minkä löydät täältä:  

 

 

 

Keravalainen yrittäjä ja yritys

Kehitä oma #ekanakerava-tuote tai -palvelu, jaa siitä infoa omalla Facebook- tai Instagram-sivullasi ja lisää kuvatekstiin #ekanakerava, jotta löydämme sen. Lupaamme jakaa kaikki julkaisut eteenpäin.

  • Kerro omalla somekanavallasi, Facebookissa tai Instagramissa yrittäjätarinasi koronakeväästäsi. Miten se on sinuun vaikuttanut tai onko vaikuttanut mitenkään? Lisää tekstiin #ekanakerava #keravadesign #kerava

  • Haasta naapuriyrityksesi mukaan #ekanakerava -kampanjaan tai yhteistyöhön kanssasi. Jaa valmis Facebook-julkaisu.

  • Lataa #ekanakerava Facebook-kansikuva ja vaihda se omalle Facebook-sivullesi

  • Kiitos, että olet mukana. Koronakampanjan hashtag = #ekanakerava. Löydät mukana olevat yritykset #ekanakerava – hakusanalla somesta.

 

 

Täältä löydät tietoa Keravan yrityksistä:

https://kerava.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=7aabcb7f995b4bd0b9ee6a764957e691

 

LISÄTIETOJA:

 

Kerava design:

Anu Ek, +358 50 599 7552, anu.ek@anuek.fi

Päivi Virtanen, +358 40 575 0625, paivi@villavirtanen.fi

Päivi Weck,+358 40 732 9950, aliina@aliina.com

Juha Meriläinen, +358 40 587 4939, juha@studiojihuu.fi

Pia Närhi, +358 40 536 7476, pia.narhi@sisustusnarhi.com

Somessa:

https://www.facebook.com/keravadesign/

https://www.facebook.com/Keravankaupunki/

https://www.instagram.com/cityofkerava/

  • Facebook Social Icon
bottom of page