top of page

Päivin tarina

ekanakerava_päiwi.jpg

KORONAKEVÄT 2020

ja miten minä sen koen.

Päivi Weck/Aliina

keravalainen yrittäjä,

Kerava Design -yhteisön jäsen

  • Facebook Social Icon

Koranakevät 2020 vaate- ja sisustuskauppiaan silmin.

Olen työskennellyt Aliinassa 20 vuotta, joista viimeisimmät 12 vuotta yrittäjänä.

Aliinan historia sai alkunsa jo 70 vuotta sitten nimellä Takatasku.

Kevään huolet alkoivat meillä jo helmikuun lopussa vuokranantajan ilmoittaessa ottavansa tilat omaan käyttöönsä. Maaliskuu alkoi suunnitellessa Aliinan tulevaisuutta ja etsiessä uutta liiketilaa. Kunnes tuli korona, joka romahdutti liikevaihdon ja vei hetkellisesti uskon Aliinan tulevaisuudelta.

Onneksemme tavarantoimittajat ja vuokranantaja ovat olleet ymmärtäväisiä tilanteessa. Ensijärkytyksen laannuttua piti alkaa keksimään ratkaisuja miten tästä selvitään. Jatkuvasti mielessä oli liiketilan etsintä. Tilannetta vaikeutti se, että täytyi tehdä ostoja jo syksyyn vaikka ajatukset olivat niin vahvasti vielä tässä hetkessä. Me kauppiaat joudumme elämään aina vähintään puoli vuotta edellä sisäänostoissa.

Onnekseni olen saanut pysyä terveenä ja pitää myymälän auki sekä turvallisena asiakkaille. Te maailman tärkeimmät asiakkaat olette osoittaneet että Aliinaa tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Olen ymmärtänyt paremmin kuin ennen, kuinka Aliina on myös monen keravalaisen/lähikuntalaisten olohuone/kohtauspaikka missä voimme jakaa ilot ja surut.

Kiitos siis te ihanat kanta-asiakkaat, vanhat ja uudet sekä te Keravalta pois muuttaneet kun olette olleet tukena. Olen postittanut lukuisia paketteja ympäri Suomea sekä tuonut lähialueen ovien taakse kasseja. Teidän voima on antanut minulle inspiraatiota tulevaisuuteen jonka myötä minulla on katse vahvasti tulevaisuudessa ja heinäkuussa avautuvassa uudessa lifestyle-myymälässämme.

Olemme löytäneet Aliinalle uuden liiketilan ja tällä hetkellä olemme muuttopuuhissa. Ympyrä todella sulkeutuu kun jatkossa meidät löydät kävelykadun varrelta osoitteesta Kauppakaari 6, missä tein 30 vuotta sitten verhosuunnittelua. Ihana jatkaa Aliinan matkaa samassa tilassa. Muuttomyynti alkaa heti huomenna maanantaina ja uusi lifestyle Aliina aukeaa 1.7.

Toivomme kovasti, että uutta aaltoa ei enää tule ja pysymme terveinä. Pidetään oma kotikaupunkimme elinvoimaisena ja muistetaan meitä paikallisia yrittäjiä, meitä on täällä lähemmäs 3000.

Haastankin teidät mukaan #ekanakerava kampanjaan tukemaan Keravalaisia yrittäjiä ja elävöittämään kotikaupunkiamme!

Aliinan Ekana Kerava tuotteina toimii Marimekon tuotteet, jotka ovat olleet tämän pandemian aikana väriä ja iloa tuottavia.


Tervetuloa Aliinaan! ❤️

Päivi Weck / Aliina
Keravalainen yrittäjä, Kerava Design -yhteisön jäsen

 

Valitse keravalainen vaihtoehto. Ekana Kerava-kampanja käynnissä vuoden loppuun asti.

Lisätietoja: https://www.keravadesign.fi/ekana-kerava-kampanja

Keravalainen yrittäjä, kerro oma koronatarinasi! Tämä oli keskustan kivijalkayrittäjän puheenvuoro, mutta teitä on täällä ympäri kaupunkia lähemmäs 3000 muutakin. Miten korona on muuttanut sinun elämääsi ja sinun yrityksesi toimintaa? Miten sinä näet tulevaisuuden? Mitä sinä toivot keravalaisilta? Kertomalla oman tarinasi autat meitä kaikkia kaupunkilaisia ymmärtämään, mikä arvo yrityksillä on Keravan hyvinvoinnille ja kehitykselle.

#ekanakerava #keravadesign #kerava

bottom of page