top of page

Sailan tarina

saila.jpg

KORONAKEVÄT 2020

ja miten minä sen koen.

  • Facebook Social Icon

Tiedossa on poikkeuksellinen loma 🦋


Koko alkuvuosihan on ollut hyvin poikkeuksellinen.

Keväällä ja kesäkuussa olen viettänyt kotona enemmän aikaa kuin koskaan, koska korona sulki koteihin iäkkäät ja riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat. Stressitilanteissa yleensä aivan ensin ryhdyn tiedonhankintaan. Seurasin uutisia ja otin yhteyttä itseäni oppineempiin ja viisaampiin ihmisiin tiedustellakseni hoitolaan ja työhön liittyviä asioita. Ahdisti ja korona tuli uniin. Olen hyvin onnekas ja erittäin kiitollinen saamistani neuvoista sekä siitä, että töitä on kuitenkin riittänyt joka viikolle 🙏 Asiakkaani, läheiseni ja minä olemme pysyneet terveinä 🙏 Minä olen pysynyt järjissäni kuunnellen mielinmäärin äänikirjoja puuhastellessani 🤩

Hiljentyneen työtahdin keskeltä tuntuu oudolta jäädä lomalle. Tarvitsenko lomaa, onko mulla nykyisessä tilanteessa oikeus siihen? Kuluneena vuonna on oppinut luopumaan ja muuttamaan suunnitelmia tarpeen mukaan. Ei liene kuitenkaan tarpeen muuttaa sellaisia suunnitelmia, jotka ovat mahdollista toteuttaa, ei liene tarpeen luopua haaveista ja unelmistaan?

Tänään alkaa siis elämäni aktiivisin lomajakso🎗
Tätä on suunniteltu, tätä on odotettu ja tätä voit halutessasi seurata kommenteissa olevista linkeistä 🎗

#teamrynkeby #trgmhelsinki #tourdefinland #pientenpuolesta

Ihanaa heinäkuuta kaikille 🦋

Saila Päivinen

Valitse keravalainen vaihtoehto. Ekana Kerava-kampanja käynnissä vuoden loppuun asti.

Lisätietoja: https://www.keravadesign.fi/ekana-kerava-kampanja

Keravalainen yrittäjä, kerro oma koronatarinasi! Tämä oli palvelualan yrittäjän puheenvuoro, mutta teitä on täällä ympäri kaupunkia lähemmäs 3000 muutakin. Miten korona on muuttanut sinun elämääsi ja sinun yrityksesi toimintaa? Miten sinä näet tulevaisuuden? Mitä sinä toivot keravalaisilta? Kertomalla oman tarinasi autat meitä kaikkia kaupunkilaisia ymmärtämään, mikä arvo yrityksillä on Keravan hyvinvoinnille ja kehitykselle.

#ekanakerava #keravadesign #kerava

bottom of page