top of page

Mian ja Miran tarina

kalevan kukka_.jpg

KORONAKEVÄT 2020

ja miten minä sen koen.

Miia&Mira/Kalevan Kukkatalo

keravalaiset yrittäjät

  • Facebook Social Icon

Koronakevät 2020 ja #ekanakerava -haaste!

Kukkakauppamme on palvellut keravalaisia vuodesta 2006 ja tämän vuoden helmikuussa muutimme uusiin toimitiloihin Kauppakeskus Karuselliin. Alku uusissa toimitiloissa oli loistava! Meitä jännitti muutto todella paljon, mutta turhaan, sillä vanhat ja uudet asiakkaat ovat edelleen löytäneet meidät uudesta osoitteesta. Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen toimitilaamme Keravan keskustassa. Uusi liiketila ja ympäristö on loistava paikka kukkakaupalle ja meidät on otettu ihanasti vastaan sekä kauppakeskuksen, yritysten että asiakkaiden puolesta!

Kun korona-aika iski maaliskuussa, kaupan asiakasvirta hiljeni miltei olemattomiin ensimmäisinä viikkoina. Monilla yrityksillä kävi samoin ja oli lohduttavaa tietää, ettemme ole tässä vaikeassa tilanteessa yksin. Karusellissa tilanne oli vuokranantajalla hyvin hallussa ja vuokralaiset saivat sieltä suunnalta hyvin tukea ja apua vaikeaan tilanteeseen.
Päätimme pitää liikkeemme auki koronasta huolimatta joka päivä lyhennetyin aukioloin.

Aloimme panostamaan kukkien kotiinkuljetuspalveluun, jota mainostimme somessa ja houkuttimena toimi edulliset kuljetusmaksut. Tämä todellakin toimi ja olemme huhti-toukokuussa kuljettaneet huikeat määrät kukkalähetyksiä keravalaisille! On ollut ihana ilahduttaa kukilla heitä, jotka ovat olleet karanteenissa tai heitä, jotka eivät ole tässä tilanteessa voineet järjestää merkkipäivänään juhlia. Vaikka läheisiään ei ole voinut tavata niin kuin ennen, kukat kertovat tunteista ja välittämisestä. Meillä on ollut ilo toimittaa kukkatervehdykset perille ja niiden avulla selvisimme taloudellisesti erittäin haastavasta tilanteesta.

Koronatilanne on onneksi jo helpottamaan päin ja asiakasvirta palailee hiljalleen normaaliksi. Toivomme todella, ettei toista aaltoa tule ja saamme jatkossakin pysyä terveenä. Muistetaan pitää huolta hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Yhdessä tästä selvitään! <3

#keravadesign on kehittänyt mahtavan #ekanakerava -haasteen keravalaisille, kiitos heille! <3 Nyt jos koskaan on oikea aika tukea paikallisia yrityksiä. Meidän #ekanakerava-palvelumme on edullinen kuljetuspalvelumme.

Haluamme jatkossakin ilahduttaa oman kaupunkimme asukkaita kukkaisin tervehdyksin.

T: Kalevan Kukkatalon yrittäjät Miia&Mira

https://kalevankukkatalo.fi

Valitse keravalainen vaihtoehto. Ekana Kerava-kampanja käynnissä vuoden loppuun asti.

Lisätietoja: https://www.keravadesign.fi/ekana-kerava-kampanja

Keravalainen yrittäjä, kerro oma koronatarinasi! Tämä oli keskustan kivijalkayrittäjän puheenvuoro, mutta teitä on täällä ympäri kaupunkia lähemmäs 3000 muutakin. Miten korona on muuttanut sinun elämääsi ja sinun yrityksesi toimintaa? Miten sinä näet tulevaisuuden? Mitä sinä toivot keravalaisilta? Kertomalla oman tarinasi autat meitä kaikkia kaupunkilaisia ymmärtämään, mikä arvo yrityksillä on Keravan hyvinvoinnille ja kehitykselle.

#ekanakerava #keravadesign #kerava

bottom of page