top of page

Kenkäkingin arvonta

kenkäkingi.jpg

KORONAKEVÄT 2020

ja miten minä sen koen.

Kenkäkingi 

Kauppakaari 1, 040200Kerava

Yrittäjät: Petri Jantunen & Marina "Mimmi" Backman

www.kenkakingi.fi

  • Facebook Social Icon

Lähimatkailu kunniaan! Osallistu arvontaan ja voita yön yli -matka Keravalle kahdelle hengelle haluamanasi ajankohtana kesällä/syksyllä tänä melko erikoisena vuotena 2020.

Ota pieni irtiotto puolisosi tai ystäväsi kanssa ja tutustu Kenkäkingiin ja muihin keravalaisiin putiikkeihin kuten maankuuluihin levykauppoihin. Vieraile Taidemuseo Sinkassa tai esimerkiksi Kiertotalousyhteisö Jalotuksessa ja tsekkaa huomiota herättänyttä Purkutaidetta eri kohteissa. Pulahda uimaan maauimalassa ja nauti ruokaa jossain Keravan ravintoloista, joita löytyy moneen makuun...

Korona on koetellut kovasti myös keravalaisia yrityksiä ja tästä syystä kaupunki yhdessä Kerava Design -yrittäjäryhmän kanssa lanseerasi kampanjan tukemaan niitä. Nyt Kenkäkingi haluaa omalla pienellä tempauksellaan tukea ystäviemme kampanjaa.

Tarjoamme tämän arvonnan voittajalle Keravan kierrokselle pienen starttipaketin, jonka voittaja voi noutaa liikkeestä. Sen sisältö tarkentuu kunhan tiedämme itsekin matkan ajankohdan, mutta ainakin siinä on hieman kuohujuomaa ja parhaat vinkit, sillä suutarit perinteisesti tietävät aika paljon :) Majoituksen tarjoamme retro-/vintagehenkisessä ympäristössä Tuusulanjärven rannalla Hotelli Gustavelundissa ja sen Superior-huoneessa aamiaisineen. Saavut tänne kuitenkin omalla kustannuksellasi ja ehkäpä sinulle jää meidän tarjoamistemme avulla muutama euro käytettäväksi myös lähistön erityisesti pienten yritysten tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Kommentoi alle kenen kanssa lähtisit reissulle, niin olet mukana arvonnassa. Viimeinen päivä osallistua on 31.5., arvomme voittajan 1.6. ja ilmoitamme hänelle täällä sekä yksityiskohdista henkilökohtaisesti, joten tarkkaile FB-viestejäsi.

Ja niin, emme me rajaa ketään pois arvonnasta asuinpaikan perusteella eli myös paikkakuntalaiset saavat totta kai osallistua. Pieni irtiotto on kelle tahansa tämän kevään jälkeen varmasti paikallaan. Mutta ehkä epidemiassa on ollut jotain hyvääkin. Toivottavasti se on saanut meidät ymmärtämään paremmin yhä vain vähenevien paikallisten palveluiden arvon.

Facebook eikä mikään muukaan taho Kenkäkingiä lukuunottamatta ole mukana tässä arvonnassa. Osallistumisen ikäraja 18 vuotta. Onnea! Saa jakaa...

#ekanakerava

 

Valitse keravalainen vaihtoehto. Ekana Kerava-kampanja käynnissä vuoden loppuun asti.

Lisätietoja: https://www.keravadesign.fi/ekana-kerava-kampanja

Tämä oli keskustan kivijalkayrittäjän puheenvuoro, mutta teitä on täällä ympäri kaupunkia lähemmäs 3000 muutakin. Miten korona on muuttanut sinun elämääsi ja sinun yrityksesi toimintaa? Miten sinä näet tulevaisuuden? Mitä sinä toivot keravalaisilta? Kertomalla oman tarinasi autat meitä kaikkia kaupunkilaisia ymmärtämään, mikä arvo yrityksillä on Keravan hyvinvoinnille ja kehitykselle.

#ekanakerava #keravadesign #kerava

bottom of page